Futu Tek Lista E Të Këqinjve

Komuniteti paraqet një përvojë më të mirë loje


Lojë Seksi Kros Platforme

Po ju ofrojmë lojë me çdo pajisje që mund të zotëroni.


Kliko Dhe Luaj

Lojë e menjëhershme falas pa asnjë angazhim

Lojëra Seksi Me Gëzof.

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Hyni Brenda Sot.

Nëse je gei me një fiksim prej gëzofi dhe ndodh që je në humor për të luajtur lojëra të rriturish, më lejo të jem i pari që të tregoj gjithçka për projektin tonë të vogël këtu. Unë them se pak - rezulton se ne në fakt kemi një nga komunitetet më të mëdha të lojrave të homoseksualëve këtu, por unë nuk dua të mburrem, të paktën, jo ende!, Shiko, do të jem i sinqertë me ty: Lojrat Seksuale Prej Gëzofi janë të gjitha rreth vibrimit të të rriturve, dhe nëse keni ardhur këtu disi, sepse ju vetëm doni disa lojëra të mira me hibride njerëzore dhe të kafshëve, ju mund të mos jeni shumë të lumtur me faktin se ne e marrim seksualizimin këtu mjaft seriozisht. Ne kemi menduar se ka shumë lojra atje jashtë që sjellin sesione të dobëta erotike të lojës, dhe ne po kërkojmë ta rregullojmë atë duke provuar dorën tonë në prodhimin e lëshimeve që janë të përshtatur ndaj sesioneve të masturbimit. Çfarë ka të keqe të jesh i sinqertë në lidhje me faktin që do të bësh gëzofat e homoseksualëve cum?, Duket si një shumë e arsyeshme gjë, nëse ju pyesni mua, – ne kemi bërë shumë punë në këtë hapësirë dhe duan për të mbajtur veten ashtu si shkojnë-për djemtë rreth në qoftë se ju jeni i interesuar për të mësuar më shumë. Ne kemi ndërtuar një perandorisë dhe unë mendoj se kjo e bën shumë kuptim për ju për të shqyrtuar se çfarë kemi për veten tuaj, kështu që ju mund të shihni se si gjërat janë duke u bërë nga një nga studiot më të mira rreth.

Fokus grafik stallar

Kemi kaluar shumë kohë dhe përpjekje për t'u siguruar që grafikat këtu në Lojrat Seksuale Me Gëzof janë më të mirat në biznes. Duhet të shkojë pa thënë se kemi kapur elementet më të mira që mundemi dhe kemi punësuar zhvilluesit më me përvojë në botë që të mund të dini se çfarë loje e madhe pornoje është e gjitha pa ndonjë nga budalliqet me të cilat tradicionalisht mund të mësoheni. Këto komente nuk janë diçka që unë i bëj pa qëllime të mira: vetëm hidhi një sy turneut këtu dhe më thuaj që këto grafika nuk janë gjëja më e pabesueshme që keni parë sot!, Kaq shumë punë është vënë në bërjen e lojrave tona të duken sa më të mëdha të jetë e mundur dhe grumbullimi i plotë i titujve brenda janë me një cilësi dhe nivel të ngjashëm. Kemi mësuar nga gabimet e platformave të tjera dhe me të vërtetë besojmë se jemi në një nivel krejt të ri mbresëlënës. Siç mund të konkurrenca, ata kurrë nuk do të kenë funksionalitet t'i japin lojtarëve atë që duan, dhe nga këtu ku jemi ne, kjo është një ferr i madh i lojrave pornografike me asnjë nga ato budalliqet e përziera., A e keni vënë re se në këtë industri, duke i marrë gishtat tuaj në lojra të mëdha me një fokus prej gëzofi gej është mjaft e vështirë? Sigurisht që është! Për të mos përmendur që gjysma e lojrave të tjera në këtë industri duket si një gomar absolut.

I lirë

I kemi premtuar komunitetit se Lojrat Seksuale Prej Gëzofi Do të jenë gjithmonë të lira për të luajtur platformë. Oh, dhe kjo nuk do të thotë se ne kemi paguar për të fituar elemente ose absurditete të tjera si këto ose – çdo gjë që mund të blesh brenda komunitetit tonë është thjesht për të përmirësuar cilësinë e jetës tënde dhe për të mbështetur zhvilluesit. Nuk na duhen paratë e tua, por nëse do të na japësh ca, mezi do të të refuzojmë!, Mendoj se është e drejtë të them Se Lojrat E Seksit Prej Gëzofi Bëjnë punë të madhe kur vjen puna te ofrimi i lojtarëve aftësinë për të luajtur lojën e tyre seksuale falas: i gjithë procesi i nënshkrimit do disa minuta dhe një herë brenda, do ta kuptosh sa e pabesueshme është! Shkëlqimi i sistemit është se nëse ne nuk ju sigurojmë një lojë të madhe, ju vetëm largoheni, dhe ne luftojmë për t'ia dalë mbanë. Kjo është arsyeja pse ne kemi një nxitje të madhe për të mbajtur lojën duke punuar si ajo duhet dhe po-unë mendoj se ajo shkon pa thënë Se Lojrat Seksuale Gej Gëzof janë këtu për një kohë dhe një kohë të gjatë!

Bashkohu Me Lojrat E Seksit Me Gëzof sot.

Duke marrë parasysh ato që ke lexuar, është e drejtë të thuash Se Lojrat Seksuale Prej Gëzofi po bëjnë një punë të mirë kur të bindin të regjistrohesh? Shpresoj shumë, sepse mund të hysh brenda dhe të provosh atë që duhet të ofrojmë tani në një mënyrë shumë të thjeshtë dhe të përshtatshme. Vendet e tjera nuk do të jenë në gjendje të ju jap bekimin gej që ju dëshironi, kështu që mos e humbni kohën tuaj me ta kur ju vetëm mund të shkoni përpara dhe të merrni një leje për të luajtur koleksionin tonë mbresëlënës., Ne kemi treguar kohë dhe kohë përsëri se ne e dimë se çfarë duhet të jetë në krye të zinxhirit ushqimor në këtë hapësirë, kështu që merrni ass tuaj në bord dhe le të fillojë loja!

Luaj Falas Tani